Erfaren projektledare inom va-projektering med möjlighet att bli delägare.

 

 

Erfaren projektledare inom va-projektering med möjlighet att bli delägare.

MARKSTYRKAN arbetar inom anläggningsmarknaden och genomför projektering inom mark-, gata, väg-, VA-, järnväg och spårbunden trafik.  Mer konkret arbetar MARKSTYRKAN med att skräddarsy lösningar till komplexa uppdrag där du blir del av ett kompetent arbetslag. Vid behov skräddarsyr vi en konsultgrupp med hjälp av vårt nätverk som vi kallar KIS, Konsulter I Samverkan.

Exempel på tidigare uppdrag MARKSTYRKAN genomfört är Nya Täby Centrum, Globen och Nya Nationalarenan. MARKSTYRKAN har goda referenser från tidigare kunder och är just nu i en expansiv fas vilket innebär att du blir del av ett spännande och framgångsrikt företag.

 

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter omfattar alltifrån ackvisition till leverans av färdigt förfrågningsunderlag. Du kommer att arbeta i med modern teknik där delar av arbetet utförs i CAD-miljö. Du kommer att arbeta i team tillsammans med uppdragsledare och projektörer inom andra teknikområden och agera som teknikansvarig/uppdragsledare i VA-projekteringsuppdrag. Uppdragen kommer att vara av varierande storlek och karaktär och omfatta alla skeden, från utredningar till bygghandlingar, såväl i tätort som i landskapsmiljö. Våra kunder är verksamma inom såväl privat som offentlig sektor.

 

Utvecklingsmöjligheter:

Denna tjänst erbjuder dig en ypperlig möjlighet av utvecklas som projektledare. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och då MARKSTYRKAN är ett mindre företag har du själv även en stor möjlighet att påverka ditt arbete och de olika projekten. Förhoppningen är att hitta dig som vill utvecklas tillsammans med MARKSTYRKAN och växa med företaget.

 

vi söker dig som

Antingen är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller har en relevant utbildning inom området och vill utvecklas ytterligare inom branschen.

 

Efterfrågade specifika kompetenser:

– Du är uppdragsledare och har minst sju års erfarenhet inom VA-projektering.

– Du ackvirerar och sysselsätter dig själv och ett par andra.

– Erfarenhet att självständigt kunna handlägga VA-projekt.

– Erfarenhet av dimensioneringar.

– Du har god kunskap i AutoCAD Nova point/Civil 3D och/eller Microstation.

– Lätt att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

 

SVi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Du är affärsmässig och trivs med kundkontakter. Att ha fokus på tid, kostnad och kvalitet i projekten är prioriterat för dig. Att bidra med din kunskap till kollegor, samarbeta och handleda yngre medarbetare är något som driver dig.

Har du vad som krävs?

 

INFORMATION OM FÖRETAGET

MARKSTYRKAN är ett väl etablerat företag inom anläggningsprojektering med platt organisation som ger medarbetarna stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har ett incitamentssystem som ger möjlighet till bonus samt för rätt person delägarskap.  Vi har en årlig utökad företagshälsovård för samtliga medarbetare.

 

Så här söker du
Sök tjänsten genom att skicka oss på Markstyrkan ett brev om dig själv och ditt cv idag. Skriv jobbansökan  och
va-projektledare på kuvertet och skicka in det till oss. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Thomas Wolf thomas.wolf@markstyrkan.se eller Eva Breitholtz eva.breitholtz@markstyrkan.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt!

 

Vi ser fram mot DIN ansökan!