Ambitiös VA-Projektör

 

 

Information om tjänsten

MARKSTYRKAN söker en VA-projektör. Vi arbetar inom anläggningsmarknaden och genomför projektering inom mark- , väg-, va-, järnväg och spårbunden trafik.  Mer konkret skräddarsyr vi lösningar till komplexa uppdrag och som VA-projektör kommer du att bli del av ett kompetent arbetslag och arbeta med både små och stora projekt. Vi har goda referenser från tidigare kunder och är just nu i en expansiv fas vilket innebär att du som VA-projektör blir del av ett spännande och framgångsrikt företag.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som VA-projektör kommer du huvudsakligen att arbeta med CAD-projektering. Detta innebär att du tar fram och designar tekniska lösningar för va till olika projekt. I rollen kommer du att arbeta nära en projektledare och det finns goda möjligheter att bolla idéer och få stöd i början av anställningen. Planen är sedan att du på sikt ska genomföra egna projekt och arbeta självständigt. Som projektör kommer du att jobba med cirka 2-5 projekt parallellt och rollen kan komma att innefatta interna och externa möten med kollegor och kunder.

 

Utvecklingsmöjligheter:

Denna tjänst erbjuder dig en ypperlig möjlighet att utvecklas inom VA-projektering. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och då vi är ett mindre företag har du själv även en stor möjlighet att påverka ditt arbete och de olika projekten.  Förhoppningen är att hitta dig som vill utvecklas tillsammans med oss och växa i rollen.

 

vi söker dig som

Antingen är utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller har en relevant YH-utbildning inom området och vill utvecklas ytterligare inom branschen.

 

Efterfrågade specifika kompetenser:

1. Goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i AutoCAD eller likvärdigt program.
2. Kunskap inom NovaPoint, Civil 3D eller annat 3D-program är meriterande.
3. Erfarenhet av projektering är meriterande.
4. Relevant arbetslivserfarenhet är meriterande.

 

Som person är du ambitiös och har en stark vilja att lära dig och utvecklas inom området. Vidare är det av största vikt att du är noggrann och strukturerad då du kommer att ansvara för stora delar av VA-projekteringen för diverse projekt. Utöver detta kommer du att samarbeta med andra både internt och externt vilket gör det väsentligt att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt.

 

Så här söker du
Sök tjänsten genom att skicka oss på Markstyrkan ett brev om dig själv och ditt cv idag. Skriv jobbansökan  och
va-projektör på kuvertet och skicka in det till oss. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Thomas Wolf thomas.wolf@markstyrkan.se eller Eva Breitholtz eva.breitholtz@markstyrkan.se
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt
!

 

Vi ser fram mot DIN ansökan!